Close

Trestolper

Tre – et naturlig bærekraftig materiale

Når man ønsker å skape en god atmosfære og et naturlig uttrykk er stolper laget i tre et spennende alternativ til stolper i stål eller aluminium.

Råmaterialene til våre trestolper hentes i Finland, oppe ved Polarsirkelen, der den Skotske furua med sin langsomme vekst sikrer et solid tre med jevne og fine ringer. Dette rene trevirke fra de nordiske skoger er bærekraftig forvaltet og er PEFC-sertifisert.

Stolpene er miljøvennlig produsert av høykvalitet kjerneved med GL28 fasthetsklasse og er behandlet med en spesialutviklet og patentert lasur som sikrer produktene 100% både miljømessig og levetidsmessig.

Mastefoten er et helsveiset sylindrisk stålrør, som masten er presset inn i under høyt trykk. Denne teknologien sikrer en optimal forankring mellom treverk og stålbase, uten bruk av bolter.

I stålbasen er det en innfelt koblingsluke tilsvarende andre stålmaster. Ved å ha koblingsluken plassert i stålbasen sikrer man at treverket ikke blir svekket på noe vis i forhold til vindkrefter etc., i tillegg får man et relativ romslig koblingsrom. Stålbasen forankres til et tilpasset fundament med 4 stk. solide bolter.

Linker:
•    Fordeler med trestolper
•    Oversikt alle trestolper 
•    Armer til trestolper
•    Overflate behandling/farger