Close

Lampeheiser

Heiser til belysning, kameraovervåking, audio og reklame!

Stolper AS tilbyr profesjonelle og solide heiser til alle typer lamper, kameraer, branndeteksjon, reklamebannere, monitorer/TV skjermer, høyttalere og annet.

Heisene fra vår produsent Reel Tech, kan håndtere objekter fra 5 kg helt opp til 500 kg, og i tillegg kan de både seriekobles og parallell-kjøres.

I bygg med stor takhøyde, i trappeløp eller i andre områder med vanskelig tilgjengelighet, må man normalt benytte profesjonell hjelp med lift eller stilas for å få utført vedlikehold, vask, utskiftinger og annet. Ofte må også områdene stenges/sikres i forbindelse med arbeidene, av sikkerhetshensyn. Stenging av området blir ofte kostbart i et produksjonsanlegg, og det kan være meget frustrerende for både kunder og butikkeiere ifm. kjøpesenter, hoteller, flyplasser, togstasjoner etc.

Ved å bruke en heis på de produkter som er montert høyt, og som fra tid til annen trenger ettersyn eller utskiftninger, kan man med ufaglært hjelp utføre de fleste oppdrag med en liten fjernkontroll, på en enkel, effektiv og ikke minst kostnadseffektiv  måte.

Heisene i seg selv har hverken behov vedlikehold eller sertifisering, og leveres med en sertifisering fra TüV, samt en garantitid på hele 25 år.

Ta gjerne kontakt med oss for en gjennomgang av ulike heiser og muligheter.

•    Komplett oversikt lampeheiser
•    Til Reel Tech